Velsen blijft goed, wordt beter.

Het verkiezingsprogramma van VVD Velsen 2022-2026 is klaar...

Velsen blijft goed, wordt beter.


Vind je ook niet dat Velsen een prachtige en veelzijdige gemeente is om in te wonen, te recreëren en te ondernemen?

Waar anders vind je binnen een straal van vijf kilometer de grootste zeesluis ter wereld, een haven, innovatieve maakindustrie, het breedste zandstrand van ons land, een nationaal park, monumentale landgoederen en een recreatieschap?

Waar anders vind je zo’n diversiteit aan woonkernen, van Velsen-Noord tot Santpoort-Zuid en van IJmuiden tot Velserbroek?

Waar anders vind je een partij die de afgelopen periodes als collegepartij een actieve bijdrage heeft geleverd aan Velsen?

Waar anders vind je een partij die met echte oplossingen komt in het belang van de inwoners en ondernemers van Velsen? Oplossingen voor een sterke economie in de IJmond, levendige winkelstraten, meer woningen voor iedereen, veilige buurten in alle kernen en een financieel gezonde gemeente.


Voor, door en met inwoners en ondernemers willen wij de komende vier jaar verder werken aan een nog beter Velsen. Aan een gemeente waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Aan een gemeente waar verenigingen en organisaties gesteund worden in plaats van tegengewerkt. Aan een gemeente waar inwoners zich veilig en thuis voelen.

Wij pakken onze verantwoordelijkheid en lopen niet weg als het even moeilijk wordt. Aan loze beloftes en onrealistische onzin heeft niemand iets!

Wel aan een partij die realistisch is en staat voor onze inwoners en ondernemers.
Die partij is VVD Velsen. 

Velsen blijft goed, wordt beter.

 

Jeroen Verwoort
Lijsttrekker


Hieronder lees je ons volledige verkiezingsprogramma.