Contactinformatie

De huidige tijd vraagt om vernieuwing!

Met nieuwe inzichten voor bestaande problemen in een veranderende wereld, met een écht liberaal geluid en een dialoog mét mensen in plaats van tegen mensen. Belang hechten aan het verbinden van verschillende partijen, organisaties en andere betrokkenen, met het principe van uitgaan van en geloven in de eigen kracht.

Als VVD Velsen moeten we niet bang zijn om ‘out-of-the-box’ te denken, waar het kan met een bottom-up benadering, om weer een liberaal geluid te laten horen, om aan te pakken en een duidelijke focus te hebben! VVD Velsen kiest.

De VVD Velsen is er voor iedereen die wat van zijn of haar leven wil maken. Werkelijk sociaal beleid geeft iedereen de maximale kans op welvaart. Dit gaat niet over geld, maar over onafhankelijkheid, participatie en uiteindelijk over geluk. Essentieel hierbij is werk voor iedereen. Werk zorgt voor inkomen, maar nog meer voor trots en zelfvertrouwen. Hard werken en inzet moeten lonen, niet bestraft worden. Dat is waar de VVD Velsen voor staat en waar de VVD Velsen haar nek voor gaat uitsteken, ook voor mensen die af en toe een zetje in de rug nodig hebben…

Een welgemeend aangenaam kennismaken! Dit is de VVD Velsen 3.0.

Met liberale groet,
VVD Velsen
Secretariaat VVD afdeling Velsen
de heer Ir. Peter van Duyn
Hoofdstraat 133
2071 ED Santpoort
023-5383474