Jeroen Verwoort Lijsttrekker voor de VVD Velsen Gemeenteraads verkiezingen 16 maart 2022

JEROEN VERWOORT LIJSTTREKKER VVD VELSEN

De leden van VVD Velsen hebben op 6 oktober Jeroen Verwoort verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. 

Vanaf 2013 is Jeroen actief binnen de VVD. Van 2014 tot 2018 was hij fractievoorzitter in de gemeenteraad en sinds 2018 is hij wethouder van onder meer economische zaken & havens, financiën en kunst & cultuur. Tevens is hij actief binnen de VVD Bestuurdersvereniging. Bij de verkiezingen van 2018 was Jeroen ook lijsttrekker.

“Ik zie er naar uit om mij weer vol energie in te zetten voor onze Velsense inwoners, ondernemers en verenigingen. Niet alleen richting de verkiezingen, maar vooral ook daarna. Want uiteindelijk doen we het allemaal voor hen, zowel op Plein 45 als daarbuiten.

De komende tijd ga ik graag nog meer met mensen in gesprek over wat wij, als liberale én lokale partij, voor hen kunnen betekenen.”

In de loop van 2021 wordt de kandidatenlijst verder samengesteld en aan de leden voorgelegd. 

Liberaal talent is altijd welkom. Mensen met creatieve, liberale ideeën voor de gemeente Velsen die het leuk vinden om deze ideeën om te zetten in concrete initiatieven zijn van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar secretaris@vvdijmond.nl.