Wat gebeurde er...op dinsdag 13 maart 2018?

Bij het jongerencentrum de Koe in Velserbroek was er goede opkomst dinsdag 13 maart... Cas heeft lekker gedebatteerd met de andere partijen. Jeroen Verwoort was gisteren bij het jaarlijkse Velserbeekdebat van het Wijkcomité Velserbeek in de Theeschenkerij in Velsen-Zuid.


JONGERENDEBAT

Jongerencentrum de Koe in Velserbroek organiseerde een jongerendebat. Jongeren en (kandidaats)gemeenteraadsleden gingen met elkaar in debat over juist die onderwerpen die jongeren bezig houden.


Toen het over legale wietteelt ging barstte het gesprek in de zaal los en debatteerde het publiek enthousiast mee!


Daarna heeft Cas nog gezellig met zijn leeftijdsgenoten in gepraat.

Cas heeft lekker gedebatteerd met de andere partijen en is daarna gezellig met zijn leeftijdsgenoten in gesprek gegaan! 


VELSERBEEKDEBAT

In een volle zaal ging onze lijsttrekker Jeroen Verwoort in debat met de andere partijen over duurzaamheid, bereikbaarheid en de toekomst van het Park Velserbeek.De doorstroming van verkeer op de Stationsweg is een aandachtspunt net als het openbaar vervoer richting Amsterdam. Ook werd er gesproken over het Park Velserbeek en de mogelijkheid om daar weer kleinschalige evenementen als het Velserbeekfestival te organiseren. En als het kan door minder beklemmende regels, meer samenwerking tussen organisaties, bedrijfsleven en gemeente en creativiteit. Subsidie is niet het antwoord op alles!


De avond werd in goede sfeer afgesloten met een borrel.


Vanavond is het debat van van de Vrienden van Velsen-Noord aan de andere kant van het kanaal. Laura Ouderkerken zal de liberale honneurs daar waarnemen.


Gewoon doen.